2D

 

Under en period var jag hänvisad till att bara skapa från hemmet. Jag tog arrangerade självporträtt som illustrerade olika texter. Första gången lade jag i hop porträttet med en text ur Metallicas låt Enter sandman, eller egentligen till den aftonbön som reciteras i låten men det var just den jag tänkte på.

Lyssna på den här: https://youtu.be/CD-E-LDc384

veritas3_prayer

 

Lyssna på Golden slumbers

cropped-GoldenSlumbersCopy.jpg

 

sorrows1

Super Scary Nanny Hello, I’m here to look after your kids, cook your meals and give birth to your deepest sorrows Hello I’m here to dig up a nest in your chest and fiddle your trust with a feather I’ll suckle your wounds, chew on your bones Infest your senses, turn your guts inside out I’ve got the Keys to your house Sneaking under your duvet by night With skin as cool as a mire

 

Sedan började jag lägga till mina egna texter till bilderna.

FALLING1WSmall

 

darkforest_LYRICS_W

Other_Blue_LiteKnivar

Lakan

Alla foton: Jenny K Lundgren

RADDAVARLDEN_EMBOSS

Min bästa slogan hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *