2Mothers in a car wash

2Mothers_2015QW

Foto och styling: Vladica Culic

2Mothers in a car wash är fringeduon jag har tillsammans med kompositören Kirsti Øibakken Pedersen. Vi träffades på en gemensam utställning 2012 och några månader senare hade vi en färdig föreställning som fick premiär på Palladium på Malmöfestivalen samma år. Senare har vi tillexempel spelat på STOFF Fringefestival på Kulturhuset i Stockholm, Gävle teater, C-Y contemporary och Inkonst i Malmö, Lunds konsthall och på Biografteatern Scala i Ystad.

Det har gått bra för oss, läs om oss här:

Närvaron är stark, humorn är välgörande, allvaret stort

”Jennys texter pulserar fram och Kirsti har en fantastiskt vig och uttrycksfull röst. Bluesigt sväng i låten om att inte passa in fortsätter i en sång om höghusmelankoli och åldrande, en umpig vals med tubakomp. Det ömsinta vemodet bara växer och för tankarna till film av Aki Kaurismäki.”

Länk: Gefle Dagblad

Underhållande melankoli

”Jenny K Lundgren och Kirsti Øibakken Pedersen målar upp livet som kantat av besvikelser och frustration fast med en och annan oväntad vinstlott. Duon skildrar det med stor spännvidd, underliggande värme och smittande energi som är svår att värja sig mot. Det är svårt att inte vilja åka med.”

Länk: Arbetarbladet

2Mothers på soundcloud

2Mothers på youtube

jan_2015 055

6 reaktion på “2Mothers in a car wash

  1. детские новогодние фотосессии как фотографировать беременных фотограф беременных москва фотосессия в москве. фотосессия студия фотосессия беременных позы детская зимняя фотосессия фотостудия счастье москва . в ожидании чуда фотосессия фотосессия в белой мужской рубашке . идеи фото для беременных фото позы для беременных фотограф беременности в москве фотосессии беременных дома фотосессия девушек в студии новогодняя фотосессия декор

  2. hOur company offers herbal pills. Look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. Our company provides supreme quality non prescription products. Look at our health contributing portal in case you want to feel healthier. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health portal in case you want to feel better with a help of general health products. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website in case you want to look healthier with a help health products. Our company offers safe pills. Take a look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. Our company provides a wide variety of non prescription products. Take a look at our health website in case you want to to feel healthier with a help generic supplements.
    Our company offers general health products. Look at our health contributing website in case you want to look healthier. Our company provides health products. Look at our health contributing site in case you want to look better. Our company offers safe non prescription products. Look at our health contributing portal in case you want to improve your health. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health site in case you want to look better with a help health products. Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Visit our health portal in case you want to feel better with a help general health products.

  3. Мы находимся в городе Зеленогорск, курортном районе г. Санкт-Петербурга (всего 50 км от города). «Архитектура здоровья» – это 4 гектара экологически чистой территории, окружённой хвойными массивами, в шаговой доступности от финского залива. Чистый воздух, вековые сосны и атмосфера, наполненная легкостью и спокойствием, сделают прохождение наших программ максимально комфортным для Вас. К Вашим услугам будет любой из 22 двухместных номеров любой категории от комфорт до VIP-номеров.
    http://health-architecture.com Психологический комфорт
    Разработанная программа психологической поддержки (тренинги,групповые занятия, тесты) направлена на комфортное прохождение курса оздоровления и позволяет сохранить достигнутые результаты максимально долго

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.